Canon 5D Mark II

Canon EOS 5D Mark II este un aparat digital cu vizare prin obiectiv (dSLR) prevăzut cu un senzor CMOS full-frame (aprox. 36mm x 24mm) cu rezoluţie de 21,10 megapixeli. Aparatul este prevăzut cu procesor DIGIC 4, 9 puncte de focalizare de înaltă precizie (plus 6 puncte de asistență AF); aprox. 3,9 cps fotografiere continuă; mod LiveView și mod video Full HD (Full High Definition).
Corp din aliaj de magneziu


Canon 5D Mark II reacționează rapid în orice condiții de fotografiere și are multe funcționalități care pot fi extinse cu ajutorul accesoriilor.

Aparatul poate fi reglat oricum doriti, in nenumarate combinatii, cat destre auto ISO, este adevarat ca nu poti sa il limitezi , e intre 100 iso si 3200, dar nici nu ai nevoie pt ca nu exista zgomot pe imagine pana la Iso 3200, evident trebuie sa ai optica de calitate, preferabil seria L. La Nikon poti sa limitezi plaja, la DX este intre iso 200 - 1600, asta este diferenta, culorile sunt diferite intre aparate. Aparatul Canon D5 Mark II poate fi folosit manual prin combinatii de rotite, dar ar trebui citit tot manualul inainte. Aviz altor fotografi care se considera profesionisti, dati-va cu parerea dupa ce cititi tot manualul tehic si faceti fotografii cu el, altfel comparatile nu se justifica, va discreditati singuri prin pareri subiective, neavizate. Un aparat excelent pentru fotografia de portret, studio, arta, uneori chiar sport, daca 3,9 cadre pe secunda va ajung.



ISO SUPERIOR
Pentru fotografierea din mână în condiţii de luminozitate redusă, EOS 5D Mark II oferă viteze ISO de până la 6400. Pentru scenele întunecoase unde nu se doreşte utilizarea bliţului, valoarea poate fi mărită la sensibilitatea ISO incredibilă de 25600.

Înregistrare de filme Full HD
Aparatul EOS 5D Mark II reuneşte capacitatea extraordinară de fotografiere cu înregistrarea video Full HD (1080). Utilizatorii pot realiza înregistrări video pe cardul de memorie, păstrând totodată capacitatea de a fotografia. O conexiune HDMI permite redarea de înaltă definiţie a filmelor şi imaginilor pe un HDTV.

DIGIC 4
Canon DIGIC 4 funcţionează cu senzorul de imagine din EOS 5D Mark II pentru o reproducere de excepţie a culorilor şi a gradaţiilor tonale subtile. DIGIC 4 dispune de timpi de pornire reduşi, funcţia de detectare a feţei AF în modul de vizualizare Live şi funcţia suplimentară de înregistrare a filmelor HD.

Senzor CMOS full-frame, de 21,1 megapixeli
În vederea fotografiilor creative de excepţie, EOS 5D Mark II dispune de senzor CMOS full-frame (36 mm x 24 mm). Experimentaţi fotografierea cu unghi larg, prin vizorul mare, luminos, fără efecte de decupare sau mărire. Pixelii reproiectaţi minimizează zgomotul, iar rezoluţia de 21,1 megapixeli depăşeşte standardele principalelor agenţii foto.

Până la 3,9 cadre pe secundă
EOS 5D Mark II oferă înregistrare continuă cu viteze de până la 3,9 cadre pe secundă. La fotografierea în format JPEG pe un card UDMA, seria maximă este limitată la capacitatea cardului.

LCD de înaltă rezoluţie, de 3,0”
Ecranul LCD clar de 3,0” dispune de o rezoluţie de 920.000 puncte, unghi larg de vizualizare şi tratament dublu antireflex – care permit vizualizarea în detaliu a imaginii, în diverse condiţii. Modul de vizualizare Live afişează imagini realiste pe LCD, cu trei tipuri de focalizare automată: Quick AF, Live AF şi detectarea feţei Live AF care se opreşte asupra feţelor recunoscute într-un cadru.


Focalizare automată în 9 puncte, cu 6 puncte de asistare a focalizării
Focalizarea automată de precizie este asigurată de sistemul Canon AF care utilizează 9 puncte selectabile şi 6 puncte de asistare a focalizării.

Sistem de curăţare integrat EOS
Sistemul Canon încorporat de prevenire a acumulării prafului oferă trei posibilităţi de apărare a imaginilor faţă de efectele prafului: reducerea formării interne a prafului; un mecanism de curăţare cu senzor al camerei şi capacitatea de mapare a petelor persistente de praf în vederea eliminării cu software-ul Digital Photo Professional (inclus).

Design durabil, compact
Datorită construcţiei din aliaj de magneziu, caracteristicilor de protecţie a mediului şi rezistenţei diafragmei la 150.000 de declanşări, EOS 5D Mark II este adecvat atât pentru activitatea pe teren cât şi în studio.


Service Canon
Cris Professional
Adresa: Str. Campia Libertatii 35-37, Sector 3 Bucuresti
Telefon: 021.324.62.81 / 021.324.6285

Pentru a descarca manualul aparatului in format digital: MANUAL CANON 5D Mark II
Manualul in limba Romana pentru CANON 5D Mark II este pus la dispozitie de f64.ro


Un comentariu:

  1. suntem în acest univers minunat de a întâlni viața noastră cu colegii și colegii noștri. suntem căsători cu unele individuale și experiența lumea noastră cu el sau ea. toată lumea trebuie să suplimentare Delimitari sale magnifice de nunta cu ușile închise și ca fotografii. noi oferim cele mai bune și năucitoare asociații pentru fotografii de nunta si ne cruța in Braila Fotograf. edifica-mă cu privire la fiecare dintre aceste surenesses pentru Braila si Fotograf profesionist Fotograf Nunta Braila.

    RăspundețiȘtergere